DÔVERYHODNÁ FIRMA
LIVE CHAT

NAPÍSALI O NÁS ! - POĽSKO


V poslednej dobe sa objavuje viac a viac článkov na webe zameraných na tému projektu CBOK Sp. z o.o.. Certifikát „Dôveryhodná firma“ sa stáva každým dňom viac známy a doceňovaný. Rastie počet spoločností, ktorá sa tešia z udeleného certifikátu. Medzi stovkami ocenených podnikov a firiem je napríklad Bialostocká firma ProjectMed (vydanie 2013)aktívne pôsobiaca vo sfére zdravotníckeho príslušenstva alebo informačná spoločnosť BitComputer (vydanie 2014)so sídlom v Nysie, ktorá je jedným z lídrov vo svojom obore v kraji Opole.

Našim osvedčením sa môžu pochváliť firmy ako napríklad PRO-EXPERT Łukasz Górski Sp. K . (http://www.pro-expert.com.pl/aktualnosci/item/57-certyfikat-firma-godna-zaufania), F.H.U. Krokowicz (http://www.krokowicz.com.pl/pl/o_nas/410,certyfikat-firma-godna-zaufania), LASER-WAR Laserové Centrum Rozrywki w Legionowie (http://www.laser-war.pl/jsp/main.jsf?custom_page_link=page205.html&id_for_menu=205) czy Z.H.U. Audio-Video Sat Servis Bis Renata Szumlewicz (http://serwisbis.pl/component/k2/item/26-firma-godna-zaufania.html).

Pozývame vás k čítaniu: : http://www.wirtualnyzgierz.pl/aktualnosci/4682,2014,grono-firm-godnych-zaufania-poszerza-sie, http://www.zielonydziennik.pl/prawo-i-firma/czy-posiadanie-certyfikatow-wnosi-cos-dobrego-do-naszej-firmy, http://www.naszapolska.eu/blog/certyfikat-firma-godna-zaufania-rozpakowujemy-paczke.