DÔVERYHODNÁ FIRMA
LIVE CHAT

SPUSTENÝ NOVÝ PROJEKT FIRMY CBOK SP. Z O.O.


Poslaním spoločnosti CBOK Sp. z o.o. sú inovácie a poskytovanie nástrojov podnikateľom k budovaniu pozitívneho image na internete aj mimo neho. Naším cieľom je, aby zákazníci mohli osloviť čo najširšie spektrum klientov vďaka moderným technológiám, ktoré umožňujú, aby účinne konkurovali na globálnom trhu potrieb a očakávaní.

Naša spoločnosť bola vytvorená pre firmy, ktoré dokážu oceniť vysokú kvalitu služieb a neobvyklé aktivity v oblasti internetového marketingu. Snažíme sa vytvoriť skupinu spravodlivých, spoľahlivých podnikateľov, s ktorými môžu bez obáv spolupracovať zákazníci a ďalší obchodní partneri. Preto sme vytvorili produkt dostupný pre každého podnikateľa, týmto produktom je Certifikát Dôveryhodná firma.

Všimli sme si, že všeobecný internet a rýchlo rastúce technológie jednoznačne menia doterajšie obchodné modely a tým aj chovanie a reakcie spotrebiteľov. Najnovšie technológie znamenajú, že zákazníci majú prístup k rozsiahlym informáciám a prakticky k akémukoľvek produktu, službe, firme či inštitúcii. Svedomití spotrebitelia vyhľadávajú informácie o spoločnostiach, u ktorých využívajú služby. Nedávne štúdie dokazujú, že 92% spotrebiteľov čítajú pred nákupom ohlasy na internete. Často chcú vedieť, či je daná organizácia spoľahlivá. Za týmto účelom držitelia mobilných zariadení trávia väčšinu svojho času on-line tým, že si čítajú na internete zaujímavé témy.

V dôsledku týchto informácií sme sa rozhodli o spojenie spoločného dialógu medzi zákazníkom a firmou, podnikateľom. Po odskúšaní príslušných expertíz bola vytvorená inovatívna a autorská metodológia výskumu, ktorá dovolila na základe vytvoreného algoritmu definovať tzv. Koeficient Názorov. Preto na svoje vlastné náklady vykonáme štúdiu danej organizácie na základe špeciálneho software. V súčasnej dobe žiadna iná inštitúcia nerobí analýzy s použitím takéhoto typu metodiky. Budeme radi, ak svoju firmu prihlásite k účasti v prieskume prostredníctvom oficiálnych internetových stránok nášho projektu: www.doveryhodnafirma.eu